Шукаєте дитячий гурток? - скористайтеся унікальною картою позашкільних закладів

  • Home
  • Загальне
  • Шукаєте дитячий гурток? – скористайтеся унікальною картою позашкільних закладів

Благодійний Фонд “MagneticOne.Org” спільно з MagneticOne Municipal Technologies розробили унікальну карту дитячих гуртків м. Тернополя – повний перелік позашкільних закладів, де можна цікаво та корисно провести дозвілля Вашої дитини.

Інтерактивна карта відображає мережу позашкільних навчальних закладів, як невід`ємної і водночас унікальної освітньої ланки, що забезпечує безперервність освіти, створює умови для додаткової освіти, виховує творчу, гармонійну, інтелектуально-розвинуту особистість, сприяє формуванню професійної самовизначеності і трудовому вихованню дітей. Розуміючи усю важливість роботи з обдарованими дітьми в різного роду гуртках, карта орієнтована на широке коло батьків, зацікавлених у ранньому виявленні та подальшому розвитку у дітей нахилів і здібностей.

Функціонал інтерактивної карти побудований таким чином, щоб задовільнити найвибагливішого її користувача: містить інформацію про місце розташування, секційні заняття та додаткові відомості про позашкільні навчальні заклади (зокрема, контактні дані – адреси сайтів, електронну пошту, номери телефонів). Система тематичних шарів веб-карти дозволяє обрати гурток залежно від напрямку діяльності та вікової категорії дитини.

Підтримування та своєчасна актуалізація матеріалів Інтерактивної карти гуртків Тернополя дозволить заощадити час батьків на пошуки відповідного їхнім побажанням закладу. Тож бажаємо Вашим дітям з користю і задоволенням проводити час, розвиваючи свої таланти і здібності!

Щоб скористатися інтерактивною картою дитячих гуртків переходьте за посиланням тут

ADD A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо ви хочете отримати детальнішу інформацію стосовно наших проектів!

Контакти